2012. január 29.

Heti étlap tervezet 2012. 5.hét

A jövő heti étlapot nem fogom túlzásba vinni, mert szalma leszek, így terveim szerint többet fogok csavarogni, mint általában. Azért lesz például krumplistészta, ami elmaradt a múlt héten, viszont nagyon szeretem jó sok borssal, tejföllel és relish-el. Tudom, hogy ez furán hangzik, de én így eszem. Az újabb adag cékla relish elkészült, mert már megettük a szeptemberben készülteket, ezzel a legfinomabb.
A keddi csajbulin és Jenci megjegyzésén felbuzdulva betervezem péntekre az alufóliában sült lazacot, addigra nyuszika is megérkezik, így rendben megtarthatjuk a pénteki hal-napot.

Hétfő: maradék húsleves vasárnapról
Kedd: krumplis tészta, cékla relish
Szerda: csavargok
Csütörtök: csavargok
Péntek: alufóliában sült lazac, mandulás gombamártással

És persze számot kell adjak az elmúlt hétről, ami majdnem terv szerint működött: hétfőn kimaradt a krumplis tészta (de bepótolom), viszont elkészült helyette a sajtgolyó, a keddi kaja látható a blogon, a többi napra előirányzott kaja pedig nagyobb variációk nélkül elkészült. Ugyan a mangósaláta mondjuk úgy, hogy mangós saláta lett, de egy biztos: a kacsasült, a saláta, a mangó és a balzsamecet nagyon passzolnak egymáshoz. Muszáj ide is feltennem a képet:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése