Hozzávalók:
1 csomag kész pizzatészta (40 dkg)
20 dkg natúr krémsajt
1/2 lilahagyma
1/2 üveg aszalt paradicsom
1 citrom reszelt héja
1 evőkanál kapribogyó
2 evőkanál tejföl
1 evőkanál kapribogyó
2 evőkanál tejföl
só, bors, oregánó, bazsalikom
A hozzávalókat a paradicsom kivételével összeturmixolom, majd a tésztára kenem, az aszalt paradicsomot közepes darabokra vágva rászórom a tetejére, majd szorosan feltekerem és kb ujjnyi szeletekre vágom. Sütőpapírral bélelt tepsibe pakolom (kelt tészta, szóval egy kis távolságot kell hagyni közöttük) és 180 C-ra előmelegített sütőben megsütöm. Kb 15 perc alatt per tepsi.
És a végeredmény:
A Mammut 1 olasz étteremben csinálnak hasonlót, abban sonka meg sajt van, de a tiéd finomabbnak tűnik!
VálaszTörlés