2013. szeptember 2.
Uborka relish
Ezt az uborka relish receptet már azóta nézegetem, mióta az első relisheimet elkészítettem. Akkor még annyira zöldfülű voltam, hogy azt sem tudtam honnan szerezzek zellermagot. Közben rájöttem, hogy az elérhetetlennek tűnő alapanyagok sokszor nem is annyira elérhetetlenek, és hogy a mustármag nemcsak baromi jól mutat a savanyúságos üvegben, hanem nagyon finom is..
A receptet nem írom le újra, csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy amikor megkóstoltam a levet, én még kicsit savanyúnak éreztem és egy fél bögre cukrot tettem még hozzá. Sajnálom, hogy az eredeti receptnél nincs fénykép a végeredményről, így csak remélni tudom, hogy a kinézete is olyan szép, mint amilyen finom az íze.. :)
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Ilyen összetevőkkel csak finom lehet - a kép ezt csak megerősíti!!!!!
VálaszTörlésFeltétlenül számítok a szakmai véleményedre Ági, nemsokára jövök hozzád! ;)
Törlés:)
Törlés