az alapanyagok..
a kakaóbab ami tök..
és a magja ami a bab..
eszközeink a teljesség igénye nélkül..
olvasztott csoki hőmérsékletet mérünk..
temperálunk (bizony..)..
hüvelyezünk (előtte hajszárító)..
majd kiöntjük (a legjobb rész..)..
körbetakarítjuk a formát..
meg a munkaasztalt..
ezután fejjel lefelé leborítjuk pár percre a formát az asztalra, majd mehet a hűtőbe.. na erről az egyről nemhogy tíz, de egyetlen képet sem találtam..
bekeverjük a tölteléket..
és habzsákkal betöltjük a formába..
ismét hajszárítózunk, majd talpalunk..
végül megint hűtő, majd egy hirtelen mozdulattal kiboríthatjuk az elkészült műveket azután, hogy egy erőteljes mozdulattal (még fejjel fölfelé) odaütjük az asztalhoz.. kész..
A videobeszámolót köszönjük barátosnémnak, aki mindenkit felülmúlva volt az este alatt egyszerre nyakig csokis.. egyszerre a legjobb videós.. és operatőr.. feltétlenül kattintsatok rá! :))))))
Nagyon jól néznek ki. Imádom a csokit, a bonbont. Épp a hétvégén voltam feltölteni a csokisfiókot, akkor olvastam erről: http://2.ly/qwXG Ha vásároltok, érdemes képben tartani.
VálaszTörlésOlyan egyszerűnek tűnik így ahogy te leírtad!
VálaszTörlésegyébként egyáltalán nem bonyolult.. azt gondoltam a bonbongyártás valami varázslat, de nem! :)
Törlésvideóbeszámoló itt:
VálaszTörléshttp://www.facebook.com/photo.php?v=3602139306911&set=vb.1676454854&type=3&theater