2013. március 11.

Kacsacomb édesburgonyával



Sütőzacskóban sült (bocs.. folyamatos időhiányban szenvedek) gyorsvacsora finom háztáji kacsából. Egy szerencsés jelentkező (a záróbizottság oszlopos tagja) még ma is megebédelt belőle.. :)

Hozzávaló fűszerek:
bors
chilipehely
rozmaring
pici olívaolaj

A fűszereket először olaj nélkül összetörtem/kevertem a mozsárban, majd annyi olívaolajjal öntöttem fel, hogy kenhető massza legyen belőle. Ezt kentem rá a beirdalt és kicsit besózott kacsacombokra, majd sütőzacskóban 200 c-on először kb 1 óráig, majd a zacskót kivágva még kb 20 percig sütöttem. Ezalatt megfőztem az édeskrumplit és a kacsa zsírjában serpenyőben még kicsit összeforgattam.



2 megjegyzés:

  1. Óóóó - nagyon szépek - legközelebb kipróbálom a sütőzacskót!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm!:) gondolom látni fogom hogy sikerült ;)

      Törlés